24.11.2014 21:46:00

Bli med på fotoopptak!Det er et stort apparat som settes i sving når det skal tas reklamebilder. Våre lekre bilder ble tatt i et skogholt like ved verkstedet vårt i begynnelsen av september. Se "bakomfilmen" her.

Foruten vår egen modell - gullsmed, kontorsjef og "arving" - Karoline Thiis-Evensen besto crewet av fotograf Jens Haugen, stylist Miriam Lien, studiosjef Lars Martin Bøe (som for øvrig hadde vokst opp et steinkast unna) samt to assistenter. Vi hadde fått lånt lekre kjoler fra Mette-Marits nye favorittdesigner Mariette - som også holder til i Porsgrunn - og bunader fra Husfliden Skien og Husfliden Porsgrunn. Samboeren til Tone Rose stilte også opp som staut bunadsmodell og Yvonnes søte døtre Aurora og Ella var flotte bunadsjenter. Lotte bidro med telt og værgudene bidro med flott og varm høstvær. En fantastisk dag i "huldreskogen" altså!

 

 

 

 

 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar