Bunadsølv til Beltestakk - hvilke passer sammen?
30.03.2017 16:35:00

Bunadsølv til Beltestakk - hvilke passer sammen?

Beltestakk fra Telemark er en av de mest populære bunadene våre. På den har du stor frihet til å velge farger, bånd, broderier slik at bunaden blir tilpasset akkurat din smak og reflekterer din personlighet. Vi har et ønske om å tilby den samme valgfriheten til bunadsølvet, slik at dette også blir «skreddersydd».

Her gir vi deg tips til hvilke av våre søljer og bunadsølv som passer sammen.

Med vårt bunadsølv så har du to muligheter, enten å velge "serier" (dersom du liker at det matcher), eller mikse fritt etter smak og behag. Vi synes ofte det gir et flott uttrykk, og minner kanskje om slik det var i gamle dager, da man arvet og kjøpte litt herfra og derfra.

Her har vi noen eksempler på begge deler:

Rosesølje til beltestakk sett

ROSESØLJE

Til venstre har vi satt sammen Rosesølje med forgylte løv, Filigran mansjettknapp og Eidsvoll halsnål. Krystallene er i en blanding av rose og ruby. Både Rosesølje og Eidsvoll halsnål kan også lages med løv i hvitt sølv, dersom du foretrekker det. 

Til høyre ser du det klassiske settet: Rosesølje, Vinje halsring og Filigran mansjettknapp - alle med ametyst. Lekkert det også! 

Fossum sølv til Beltestakk sett

FOSSUM OG EIDSVOLL SØLJE

I bildet til venstre har vi kombinert FOSSUM sølje med EIDSVOLL mansjettknapp og SELJORD halsring. Fargene er i rosa, grønne og gyldne toner. 

Til høyre ser du Eidsvoll sølje, mansjettknapp og halsnål - alle med fuchsia krystaller. 

Seljord bunadsølv til beltestakk sett

SELJORD SØLJE

Til venstre har vi kombinert SELJORD sølje med EIDSVOLL mansjettknapp og VINJE halsring. Krystallene er light colorado topas og light rose. 

Til høyre ser du SELJORD sølje, halsring og mansjettknapp, alle med fuchsia krystaller. 

Les om de ulike søljene og hva du trenger til Beltestakken HER.

Se alt vårt BUNADSØLV her.

Er det noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt - enten til en av våre forhandlere eller send oss en epost: post@huldresolv.no

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar