FORTRYLLENDE NYHETER
05.10.2018 10:49:00

FORTRYLLENDE NYHETER

Høstens nyheter er inspirert av naturen. Detaljene, fargene og de organiske formene.
La deg fortrylle av vår nye kolleksjon LØV, glede deg over de fantastiske Sukkertopp ringene og forføre av våre nye gullringer.

Kan du tenke deg noe vakrere enn når vinden blåser på bjørkeløvet? De små lysegrønne bjørkebladene som varsler om håp, glede og lysere tider. Vi har latt oss inspirere av den mystiske og vakre fjellbjørka når vi designet kolleksjonen LØV.

 huldresølv_løv_oksidert_sølv_ring_øredobb_halskjede_norwegiandesign

Vakre løv kommer i både oksidert og forgylt versjon.

huldresølv_huldresolv_sølv_sølvsmykker_smykke_ring-øredobber_ørepynt_halskjede_norsk_design

Høstens farge er grønn.

Trendbildet viser grønnfarger både på interiør og klær. Vi har valgt ut en utrolig vakker Jade sten til vår Vindel kolleksjon denne høsten. Vindel ringene får du nå også i gull. Vi lanserer også utrolig vakre Sukkertopp ringer. Disse små elegante ringene er som sukkertøy med sine vakre cabochonslipte stener i kombinasjon med en roseslipt grønn kvarts sten. Vakre alene og vidunderlige sammen. Hvorfor velge bare en?

sukkertopp_vindel_sølvring_ring_gemstone_månesten_granat_lapis_jade

Håper du lar deg inspirere.
Alle høstens nyheter finner du her

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar