Gi din bunad et personlig preg
16.05.2018 11:05:00

Gi din bunad et personlig preg

Norges nasjonaldrakter er kanskje noe av det vakreste som finnes. Vi er så stolte av våre bunader at det nå er trendy.

Våre vakre bunader viser vi gjerne frem og årets høydepungt er selvfølgelig 17.mai, dagen hvor alle tar frem bunaden, stakken eller festdrakten sin. Mye av årsaken til at vi ser at bunader igjen er trendy er fordi det nå er lov å gjøre bunaden litt mer personlig.

Tilpass både bunad og bunadsøljer slik at du føler deg vakker. Over ser du Annabel Rosendals valg. Annabel er internasjonal influencer og valgte å samarbeide med Eva Lie og Huldesølv når hun skulle lage sin festdrakt (les mer her). Søljekombinasjonen hennes lar seg fint bruke på de fleste bunader i Norge. Fordelen er at du kan velge krystallfarge som passer til bunaden din. Annabel har Eidsvoll halssølje med ametyst og topaz krystaller og en Rosesølje med peridot krystaller.

 Beltestakk med Huldresølv søljer

Beltestakken gir mange muligheter. Ett godt tips for å gi din bunad et personlig preg, er å hente frem farger som er i bunaden i søljene. På bildet ser du Eidsvoll sølje rød variant, Rosesølje Hardanger med light siam krystaller, Maler med liten krystall i light colorado topaz, Eidsvoll beltespenne med peridot krystaller og Alexandria forgylt ring  Varier gjerne fargene i de ulike søljene, da får du et veldig spennende uttrykk.

 Fantasistakk med Huldresølv

Blogger og Influencer Hedda Skoug har også valgt en fantasistakk og til denne har hun en spennede søljekombinasjon. Eidsvoll sølje i farge gyllen og  Øyfjell sølje.

 

Huldrenes oppfordring: slipp deg løs med farger og føl deg vakker

 

 

 

 

 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar