Høstens nye farger
18.11.2015 20:45:00

Høstens nye farger

Høstens fargepalett består av varme røde toner og lune grønne nyanser - inspirert av eksklusive juveler som rubiner og smaragder. Vår nye cabochonsten er en Stjernerubin og høstens nye fargekombinasjon med Swarovskikrystaller har vi kalt Rubin. Les mer her:

Stjernerubin er en ekte rubin som har en flott burgunderrød farge. Stenen inneholder tråder (rutiler) av titandioksid, og det er disse som gjør at det oppstår et sjernemønster når lyset brytes i stenen. Men stjernen gjør seg ganske dyrebar, og lar seg bare lokke frem i noe lys, som sollys, stearinlys og utvalgte spotlys.

I våre smykker med Swarovskikrystaller har vi laget en ny fargekombinasjon som heter Rubin. Den inneholder fargene Ruby, Black Diamond, Greige og Erinite. Sistnevnte er en dus grønnfarge. Lekker til julens fester!

Se smykkene med høstens nye farger HER.

(Merk at fargegjengivelsen på bildene av stjernerubinen ikke er helt riktig - stenen er mindre lilla og mer burgunderrød i virkeligheten).

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar