Høstens nye smykker er endelig her!
14.09.2017 09:31:00

Høstens nye smykker er endelig her!

Endelig kan vi presentere høstens nye smykker! Denne gangen har vi designet en helt ny kolleksjon: REINFANN, samt noen lekre nye smykker som kompletterer eksisterende kolleksjoner.

Kolleksjonen REINFANN er inspirert av blomsten reinfann, som vokser vilt i blomsterenger og grøftekanter på sensommeren. Vi falt pladask for den spennende strukturen, som vi har gjenskapt i sølv ved hjelp av en granuleringsteknikk. Vi huldrer er jo også mer en gjennomsnittet opptatt av gammel folketro, og ble også begeistret da vi leste at Reinfann blant annet ble sagt å beskytte mot huldra sine "byttinger" og onde krefter. 

Alle smykkene i kolleksjonen Reinfann lages i tre "farger": Hvitt (uoksidert) sølv, oksidert sølv og forgylt sølv. Vi klarer ikke helt å bestemme oss hvilken som er finest - hva synes du?? 

SE HELE KOLLEKSJONEN HER!

Huldresølv nye smykker Duggperle

Kolleksjonen DUGGPERLE med sine matte hjerter og flunklende stener er en av våre mest populære. For første gang på flere år utvider vi kolleksjoner med nye smykker som vi har kalt "ANNELI". Der henger ikke hjertet under stenen, men har fått plass ved siden av. Hjertet har også blitt større og mer "lubbent" enn vi kjenner fra ANNE-smykkene. Smykkene lages med hjerter i sølv og i 14 kt gull, og i både cubic zirkonia og diamant. Anhengene selges også enkeltvis, slik at du kan bruke dem inntil andre anheng. Noe for enhver smak og lommebok altså! :-)

SE HELE KOLLEKSJONEN DUGGPERLE HER!

Huldresølv nye smykker Lyng 

Smykket som topper våre salgslister år etter år er TUSENFRYD ringen! Det er en såkalt "stable-ring" som lages i 30 ulike farger slik at du kan skape ditt helt unike uttrykk. Nå har den endelig fått en "søster" som kan henges rundt halsen! TUSENFRYD ANHENG lages på samme måte som ringen i 30 ulike farger, og du kan selv velge om du vil ha en, to eller flere. Anhenget er også flott å kombinere med de nye ANNELI anhengene - eller kanskje inntil et bokstavsmykke? Muligheten er uendelige! 

God smykkehøst! :-)

SE ALLE HØSTENS NYE SMYKKER HER!

 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar