Julegavetips fra Huldresølv
07.12.2014 14:26:00

Julegavetips fra Huldresølv

Som kvinner flest synes vi de beste julegavene kommer i de minste pakkene. Håndlagde smykker med norsk design, sjel og historie er ekstra hyggelig både å gi og få. Her er våre beste tips!

Julegavetips til kjæresten

Smykkene i kolleksjonen DUGGPERLE er romantiske gaver med det lille ekstra. En håndfattet cubic zirkonia eller diamant har fått selskap av et hjerte i børstet sølv eller gull. Finnes både som ring, ørepynt, anheng og armlenke. Klassiske smykker som kan brukes til hverdag og fest i år etter år!

Huldresølv Anne-serien julegavetips

Julegavetips til mor

Smykkene i seriene Eva og Helena har vært blant våre bestselgere i flere år. Dette er vakre smykker der lekre fasettslipte halvedelstener som ametyst og blå topas er omkranset av tvunnede sølvtråder. Resultatet er både kraftfult og feminint!

Huldresølv julegavetips Helena og Eva

 

Julegavetips til søster

Både Tusenfryd, Rose og Bregne er supre julegaver til store- og lillesøster. Tusenfryd-ringene kjøpes enkeltvis i mange ulike farger og sette sammen til et unikt, personlig uttrykk. Og så er det bare å ønske seg flere neste jul!

Huldresølv julegavetips Tusenfryd, Rose og Bregne

 

Datter

Kolleksjonen Forglem-meg-ei består av søte smykker til små jenter og er perfekte julegaver. Eller hva med en vakker liten nål til barnebunaden? Den kan brukes som halsnål på voksenbunaden og er en hyggelig gave som varer livet ut!

Huldresølv julegavetips Forglem-meg-ei barnesmykker

 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar