Julegavetips!
09.12.2015 10:39:00

Julegavetips!

I følge sagnet bringer det lykke i generasjoner når man får Huldresølv i gave. Vi kan ikke garantere at det fortsatt stemmer, men at smykkene våre er en gave som gleder både på julaften og i flere år fremover er vi helt sikre på! Her er våre julegavetips:

TIL KJÆRESTEN

Huldresølv julegavetips smykke kjæresten

Disse smykkene er både tidløse og trendy, og noen av våre bestselgere akkurat nå. Sikker julegave til kjæresten din! Fra øverst til venstre:

 TIL MOR

Huldresølv julegavetips smykke mor

Disse smykkene er noen av Huldresølvs ikoner, som har toppet vår salgsstatistikk i flere år - samt noen populære nyheter. Smykkene har unike og tidløse kvaliteter, og kommer garantert til å falle i smak til jul:

 TIL SØSTER

Huldresølv julegavetips smykke søster

Disse smykkene faller i smak hos de fleste og ligger på rundt 1000 kr i pris. Populære julegaver som garantert ikke havner i skuffen! 

 TIL DATTER

Huldresølv julegavetips smykke datter

Flotte, populære smykker som passer til unge jenter i alle aldre! Ekte smykker er varige minner som kan brukes i mange, mange år. Her er våre julegavetips:

SE ALLE VÅRE JULEGAVEFAVORITTER HER!

FLERE TIPS? 

Her har vi skrevet om noen av våre kolleksjoner og hvilken stil de passer til:

Huldresølv julegavetips Elisabeth Anne

Elisabeth og Anne-smykkene våre i kolleksjonen Duggperle er tidløse favoritter til kjæresten i alle aldre. Elisabeth armlenke spesiallages også med hjerter i 14 kt gull. Ta kontakt med oss eller nærmeste forhandler dersom du ønsker å gi noe helt spesielt. Se hele kolleksjonen DUGGPERLE HER.

Huldresølv julegavetips Bregne Lysning

Dersom kjæresten din liker smykker med et særpreget og litt røffere design er de nye kolleksjonene Bregne og Lysning et sikkert valg. Begge har blitt veldig populære og lages nå i en rekke ulike utforminger, i både oksidert, forgylt og roséforgylt sølv. Se BREGNE-kolleksjonen HER, og LYSNING-kolleksjonen HER.

Huldresølv julegavetips Karla

KARLA-smykkene har blitt høstens store "must"! Enkle smykker med små detaljer som utgjør den lille forskjellen og gir smykkene særpreg. Spesielt lekre sammen med kuleringene våre, som lages i sølv og 14 kt gull og roségull - med og uten en håndfattet diamant. Se hele kolleksjonen MORGENDIS HER.

Vi har samlet våre mest populære smykker HER. Der finner du noe som passer til enhver smak og lommebok. :-) 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar