Konfirmasjonsgave? Her er våre gavetips!
17.04.2015 00:42:00

Konfirmasjonsgave? Her er våre gavetips!

Man ønsker ofte å gi konfirmanten en gave som varer, samtidig som det er stas for henne å få noe som kan brukes med en gang - gjerne første skoledag etter konfirmasjonen! Da er sølv et flott alternativ, og dersom man velger et varig design vil smykket glede i mange år fremover. Her er fire tips:

  • Tusenfrydringene våre er populære konfirmasjonsgaver. Den er fin alene - men flott å spare til flere. Velg fargen du synes passer best til konfirmanten, blant 29 ulike: Er hun "light peach" eller "black diamond"..?
  • Inga halskjede er et søtt lite halskjede i et varig design. Det har regulerbar lengde slik at det kan "vokse" med konfirmanten. Velg mellom 5 ulike fargekombinasjoner.
  • Maler til bunaden er noe man ofte ikke tar seg råd til med en gang, og er flott å samle på! Våre maler kommer med både forgylt og oksiderte løv, eller med Swarovskikrystaller.
  • Anne anheng er en tidløs klassiker. Lages med hjerte i både sølv og 14 kt gull sammen med en håndfattet cubic zirkonia. Et nydelig smykke som varer livet ut!

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar