Konfirmasjonsgave? Her er våre gavetips!
20.04.2016 23:06:00

Konfirmasjonsgave? Her er våre gavetips!

Våren er konfirmasjonstid, og mange lurer på hva – og hvor mye - man skal gi i konfirmasjonsgave. Det er mye fokus på penger, men vi i Huldresølv heier naturlig nok på smykkegaven. Et fint smykke er et minne for livet og vil glede konfirmanten både her og nå, og lenge etter at pengegavene er brukt opp. Det passer også fint som en «tilleggsgave», ved siden av pengegaven. Vi har gjennomført en liten spørreundersøkelse her på Huldreverkstedet for å finne ut hvor mye det er vanlig å gi i gave, og deler våre beste gavetips.

Barn og barnebarn

Her varierer verdien veldig – fra 2000 kr og oppover. Bunadsølv er en flott gave dersom konfirmanten skal få bunad, ellers anbefaler vi et fint smykke i tidløs design som hun kan bære med seg videre i livet. ANNE smykkene med gullhjerte er veldig populære i alle aldersgrupper. Eller hva med hennes første diamant? Vi har diamantringer både i sølv og gull. Det ikoniske "Huldrehjertet" med gravering som symboliserer Livets tre er også en flott gave til konfirmanten. Den lages i mange ulike utforminger, i både sølv og gull. 

Huldresølv konfirmasjonsgave gavetips til barn

Fra venstre: ANNE RING, ROSESØLJE, ANNE ØREPYNT, KULERING MED DIAMANT og JUBILEUMSHJERTE ARMLENKE.

Niese og nevø

En konfirmasjonsgave til tantebarn ligger oftest på 1000 – 1500 kr, avhengig av personlig økonomi og hvor mange barn det er i familien. Tilbehør til bunaden (ørepynt, maler, ring) er et godt gavetips. Eller smykker i moderne design – veldig stas å ha på seg første skoledag etter konfirmasjonen! VILJE, KARLA og BREGNE er alle trendy alternativ. Til nevøen er en flott 17. mai-sløyfe i ekte sølv en supert tips – den kommer han garantert til å bruke i mange mange år. :-) 

Huldresølv konfirmasjonsgave gavetips til niese og nevø

Fra venstre: VILJE HALSKJEDE, KARLA HALSKJEDE, SELJORD ØREPYNT, 17.MAI-SLØYFE og BREGNE ARMLENKE.

Vennebarn

Konfirmasjonsgave til barn av venner og naboer varierer fra 200 kr til 500-600 kr, avhengig av hvor nære man er (og personlig økonomi, selvfølgelig). Våre Tusenfryd-ringer er veldig populære og kan varieres i det uendelige. Hva med å gå sammen flere vennepar og kjøpe ringer i ulike farger? Vi har også flere øredobber som tåler bruk 24/7 - velg et klassisk hjerte eller tøffe øredobber signert motedesigneren MARIETTE. Kuleringene våre er også en bestselger, flotte både alene og sammen med andre ringer.

Huldresølv konfirmasjonsgave gavetips til vennebarn

Fra venstre: TUSENFRYD RING, TUSENFRYD RING MED PERLE, ELISABETH ØREPYNT, MARIETTE ØREPYNT og KULERING.

Håper dette var nyttige tips! Sjekk også ut denne siden med GAVETIPS der vi har samlet alle våre favoritter i ulike prisklasser.