Lekre sommersmykker
27.06.2016 13:36:00

Lekre sommersmykker

Smykker i hvitt og forgylt sølv er lekkert til solbrun hud. Den fineste looken får du ved å mikse og matche sølvsmykker fra de ulike kolleksjonene våre. Her er noen av våre sommerfavoritter:

KARLA HALSKJEDE lages både kort og langt, og i tre ulike utforminger: hvitt/oksidert sølv, roseforgylt/oksidert sølv og forgylt/hvitt sølv, som vist på bildet. Legg merke til detaljen med de "gjengede øskene" (de små "ringene" som kuleringen henger i) - de er hentet fra bunadsølvet.

TVUNNET ARMRING er inspirert av den tvunnede tråden fra tradisjonelt håndverk kombinert med nordisk minimalisme. Lages i flere flotte fargekombinasjoner - her vist med stenen "seafoam aquamarine" (ja, den har fått navnet fordi fargen minner om sjøsprøyt :-)) og champagnefarget Swarovskikrystall.

VILJE HALSKJEDE er en av våre absolutte favoritter - det har dere sikkert skjønt! Designet er inspirert av psaligrafi (papirkunst) med symboler som de skjeve "huldrehjertene" samt huldreskogen. Lages i roseforgylt og hvitt sølv i tillegg til forgylt. 

BREGNE CREOLER er siste tilskudd i den populære Bregne kolleksjonen. De er ganske små og enkle, men har likevel et særpreget design. De blir garantert brukt daglig! Lages også i oksidert og roséforgylt sølv. 

ÅSA RING er blant våre vakreste ringer - og er like aktuell nå som da den ble lansert for nesten 20 år siden. Her er den vist i forgylt, og lages også i oksidert og mørkoksidert sølv.

KONKURRANSE: Fortell oss hvilket smykke som DU ønsker å ta med deg på sommerferie - og det kan bli ditt! Følg oss/gå inn på på Facebook eller Instagram @huldresolv og kommenter innlegget med Sommersmykker fra 27.6.16. En heldig vinner trekkes mandag 4. juli. Lykke til!!! 

GOD SOMMER!

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar