Mariette X Huldresølv - se kolleksjonen nå!
12.08.2016 18:19:00

Mariette X Huldresølv - se kolleksjonen nå!

I samarbeid med den anerkjente motedesigneren Mariette lanserer vi nå kolleksjonen Mariette X Huldresølv. Produktene kommer for salg i september, men du kan se dem allerede nå. "Jeg ønsket å skape et uttrykk som både var rocka og glamorøst" sier designeren Mariette Røed Torjussen. Les mer om tankene bak designet:

Mariettes signatur er kuskinn med laserkuttet anakondamønster, blant annet brukt på et av Kronprinsesse Mette-Marit favorittantrekk. Skjellene fra slangemønsteret er saget ut i sølvplater som er hamret, filt og mattet for å oppnå en helt særegen organisk finish. Kolleksjonen består av disse skjellene som er satt sammen på ulike måter. Kontrastene mellom hvitt, forgylt og mattet, mørkoksidert sølv gir et uttrykk som både er rocka og glamorøst, som designeren Mariette beskriver kolleksjonen. 

Se kolleksjonen HER.

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar