Møt vår nye SJEFSHULDER
30.06.2017 17:31:00

Møt vår nye SJEFSHULDER

Det var mange som hadde lyst på jobben som "sjefshulder" i Huldresølv, men Annette Misje Bjerkøen var den som begeistret styret mest.

Annette har bakgrunn innen salg og markedsføring, har jobbet med både porselen, dagligvare og spesialavfall og er ikke i tvil om at Huldresølv er Drømmejobben:

- For meg er det en drøm å få jobbe med kreative sjeler og vakre produkter. Dette er så spennende, og jeg tror det blir veldig moro. Bedriften har hatt en god utvikling de siste åra, og det er så utrolig mange som er glad i smykkene fra Huldresølv, sier Annette til journalisten i Telemarksavisa. 

LES HELE INTERVJUET HER

Avtroppende sjefshulder Yvonne er veldig stolt over den reisen Huldresølv har vært igjennom siden hun begynte i 2014, og skal heldigvis fortsette i Huldresølvs styre, slik at hun kan følge utviklingen videre. 

Hun ønsker Annette hjertlig velkommen i den fine "huldregjengen" og er sikker på at Annette skal løfte Huldresølv videre. 

- Annette har en energi og pågangsmot som er GULL verdt i denne bransjen. Kundene våre kommer til å bli like begeistret som det vi ble - og de ansatte har fått en flott ny leder, sier Yvonne.

Marit Lintrup Svendsen, Annette Bjerkøen, Yvonne Aasbø

Bilder: Anne-Lise Surtevju, TA

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar