11.03.2015 10:54:00

Nyhet - VÅRENS FARGERVåren er her, og vi gleder oss over det flotte lyset og naturen som våkner til live. Vi har oppdatert våre bestselgere med nye stener og farger som er helt riktig akkurat nå.

De svale grønne tonene er alltid flotte mot nordisk hud, og denne sesongen er de langt fremme i trendbildet. Fra den lyseste sjøgrønn til mørk petrol - vi ser hele spekteret, ofte mot sølvgrått og kremhvitt som kontrast.

Vi har oppdatert FLORA-kolleksjonen med følgende nye stener:

  • SEAFOAM AQUAMARIN er en eksklusiv sten. Det er en opak (ikke-gjennomsiktig) sten med en vakker sjøgrønn farge, som har en naturlig variasjon fra overvekt av grønn til overvekt av blått. Akkurat som havet.
  • GRÅ MÅNESTEN er en annen ny sten. Den er også opak og har en helt fantastisk sølvgrå glans. Enda finere i virkeligheten enn på bilder!
  • RØKKVARTS er en sten vi har hatt i flere år, men nytt i vår er den cabochonslipte (glatte) varianten. Den har en vakker brun farge som varierer fra mellombrun til nesten sort. Nydelig sammen med den rosa rosenkvartsen!

Vårens stener Huldresølv Aquamarin Grå månesten Røkkvarts

Disse smykkene er vist på bildet:

 LYNG-kolleksjonen er også oppdatert med en ny fargekombinasjon på utvalgte smykker. Vi har kalt den MINTGRÅ, og den består av følgende Swarovskikrystaller:

  • PACIFIC OPAL - en lekker sjøgrønn farge med en glans som minner om opal.
  • GREIGE - varm grå
  • BLACK DIAMOND - sølvgrå
  • LIGHT COLORADO TOPAZ - champagne

Vårens farger Huldresølv Mintgrå Inga halskjede Tusenfryd ring

Denne fargekombinasjonen får du i smykkene:

 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar