Øredobber til julebordet
19.11.2016 09:18:00

Øredobber til julebordet

Julebordsesongen er i full gang, og nå følger en julemåned med mange hyggelige sammenkomster med familie, venner og kollegaer. Med et par lekre øredobber blir du festfin i en fei, og dersom du velger et par i ekte sølv sitter de behagelig på øret gjennom hele kvelden - og holder seg fine, år etter år. Se våre tips her:

BREGNE ØREPYNT STOR er en rå statement øredobb. Den festes med en vanlig stikk til hullet i øret og en bøyle som festes rundt den midtre delen av øret. Denne bøylen er justerbar, så pass på å bøye den forsiktig til slik at øredobben sitter behagelig. Bregne kolleksjonen lages nå i hele 4 ulike farger - finn din favoritt HER. Akkurat nå merker vi stor etterspørsel etter den som er forgylt med 24 kt gult gull og den nye matte mørkoksiderte har en spesielt tøft uttrykk. 

BLAD ørepynt i forgylt sølv er lekre både til ullkjole og partytopp. De har en perfekt størrelse og er lette og behagelige å ha på. Lages også i oksidert sølv.

ØRERINGER er veldig populære akkurat nå og vi har modeller som kler alle ører - og aldre:

  • KULEKREOLENE har vært en bestselger i årevis og har en størrelse som er flott både til hverdags og fest. Lages i fire ulike farger.
  • De små BREGNE og KARLA creolene sitter utrolig fint på øret og passer til deg som liker litt mer diskrete øredobber med flotte detaljer. 
  • MARIETTE creolen er designet av motedesigner Mariette Røed Torjussen og har et utrolig særpreget design. Den luftige utformingen gjør øreringene veldig lette og behagelige å ha på til tross for at de er ganske store. 
Og sist men ikke minst: MARIELL ørepynt fra kolleksjonen MARIETTE X HULDRESØLV er den ultimate partyøredobben! Den betår av hele ni lengder med fasettert kulekjede som glitrer når de beveger seg. De er utrolig lette og behagelige å ha på, og leveres med plaststoppere som gjør at du ikke risikerer å miste dem på dansegulvet. 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar