Se mulighetene med vårt bunadsølv
20.04.2016 23:33:00

Se mulighetene med vårt bunadsølv

Med nesten 30 ulike farger og mange ulike søljer - her er det nesten ubegrensede muligheter for å skape et uttrykk som er perfekt til akkurat DIN bunad eller drakt. Se noen av mulighetene her:

I bildet over ser du Seljord sølje med Marialøv i fargen Light colorado topaz (champagne), og Seljord beltespenne med fargene Light siam (rød), Topaz (gyldne) og Olivine (grønn). 

Rosesølje bunadsølv

Rosesølje med forgylte løv - i hhv hvitt (uoksidert sølv) med krystaller i fargen Light Siam (rød) og oksidert sølv i fargen Light colorado topaz (champagne). 

Eidsvoll Fossum sølje bunadsølv Huldresølv

Eidsvoll sølje - med hhv krystaller i Siam (rød) og Montana (blå). I bildet til høyre ser dere den helt nye søljen vår FOSSUM, oppkalt etter herregården Løvenskiold Fossum i Skien, i fargen Fuchsia (rosa). Er den ikke flott?? 

Eidsvoll Rosesølje Huldresølv bunadsølv

På bildet over ser dere Eidsvoll sølje i fargen light rose med tilbehør i matchende farge: Seljord ørepynt, Ornamentring og Eidsvoll mansjettknapper. Til høyre ser dere Rosesølje i tre ulike farger: Saphire, Ruby og Fuchsia. Flotte alle tre! 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss (post@huldresolv.no) eller en av våre forhandlere for å få hjelp til å velge bunadsølv og farger. 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar