Skjønne sommersmykker
06.07.2015 18:11:00

Skjønne sommersmykker

Sølvsmykker tåler både saltvann og solkrem og er derfor perfekte sommersmykker. Se våre sommerfavoritter her:

  • Kamille armlenke er en nydelig favoritt, som både er enkel og detaljert. Kommer nå i tre spesiallagde fargekombinasjoner, i tillegg til at du kan velge din egen farge blant 30 ulike Swarovskikrystaller.
  • Mandarin og Gyllenrosa er to nye fargekombinasjoner på Inga-, Kamille- og Rose-smykkene, som vi har laget spesielt for sommeren.
  • Ørepynten fortsetter å krype oppover øret, og for alle oss som ikke har piercing er de nye ørecuffene helt supre. Vi har laget en variant med Rose og en med Bregne. De sitter godt på - uten å gjøre vondt. :-) 
  • Vilje halskjede er en nyhet denne sommeren. En delikat og oppdatert vri på medaljong-smykket, inspirert av origami. Lages både i blankt og forgylt sølv. 
  • Tvunnet ring er en av våre favoritter uansett årstid. Ekstra lekkert i sommer er kombinasjonen aquamarine og grå månesten.
  • Nordisk hud kler kanskje gull aller best når huden er blitt litt "solkysset" på sommeren. Sjekk ut våre forgylte Bregne-smykker - som vi endelig har fått lagt ut bilde av.
Se alle disse og flere sommerfavoritter på denne LINKEN

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar