Smykk deg i sommer
03.06.2017 19:07:00

Smykk deg i sommer

Den kjente bloggeren og programlederen Janka Polliani har latt seg fortrylle av våre smykker. Hun synes det hvite og forgylte sølvet er lekkert mot solbrun hud og får antrekket til å "poppe", som hun sier i blogginnlegget sitt. Her deler hun sine sommerfavoritter og stylingstips.

  • Store øreringer er sommerens store motemust. Jankas favoritter er GREN CREOL i forgylt sølv. 
  • Alle våre ØRERINGER kan du se HER.
  • LAG PÅ LAG - miks og match. Janka synes det fineste uttrykket er når man blander smykker fra ulike kolleksjoner, da blir resultatet mer "løssluppent" og tilforlatelig. På bildet under blander hun LYSNING armlenke med MARIETTE armring og KARLA og KARA ringer. Ganske lekkert ikke sant?
Sommersmykker  Huldresølv Polliani
Huldresølv sommersmykker Polliani rosa
  • Ikke vær redd for å bruke ekstra mye smykker om sommeren - det er så utrolig fint mot naken, solbrun hud! Janka foretrekker smykker i hvitt og forgylt sølv, men oksidert og roseforgylt er også flott. Følg hjertet ditt og våg å vise deg frem - som en ekte huldra: Stolt, sterk og fortryllende! :-) 
 
GOD SOMMER! 
Smykk deg i sommer Polliani Huldresølv
Det lekre halskjedet er MARIETTE halskjede i forgylt sølv, og koster 1470 kr. Det har regulerbar lengde og kan ligge litt ned på brystet eller helt oppe i halsgropen, som Janka viser her. Tipper det kommer til å henge rundt halsen hennes i hele sommer - hverdag som fest! 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar