Tips til morgengave
03.05.2016 12:28:00

Tips til morgengave

Morgengaven er et symbol på brudeparets kjærlighet til hverandre og markerer begynnelsen på livet sammen som ektepar. Smykker er en populær gave til henne - det er noe av det mest personlige vi har, og har varig verdi. I følge sagnet bringer det lykke å få Huldresølv i gave, og våre design er laget for å tåle tidens tann. Her er våre beste tips:

  • Elisabeth armlenke med gullhjerter topper mange ønskelister. Den flotte armlenken er like fin til hverdags som fest og 8 små hjerter i børstet 14 kt gull gir den en touch av kjærlighet. 
  • Anne anheng og ørepynt er klassiske smykker med det lille ekstra. Den håndfattede cubic zirkoniaen hviler i ekstra kraftige klør, som kan symbolisere det solide ekteskapet, og hjertet i 14 kt gull symboliserer kjærligheten. Anne-smykkene lages også med hjerter i sølv.
  • Jubileumshjertet i 14 kt roségull er også flotte morgengaver. Graveringen i hjertet symboliserer "livets tre" - slektstreet.  Lages også som armlenke. 
Hjertlig til lykke med den store dagen! 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar