26.03.2015 21:51:00

Unikt og personlig bunadsølvSkap et unikt uttrykk med vårt bunadsølv - inspirert av gammelt draktsølv, vakre brudekroner og tradisjonell ornamentikk. Bruk søljene sammen som serie eller "mix og match" - og velg mellom nesten 30 ulike farger på Swarovskikrystallene for å fremheve vakre detaljer på akkurat din bunad eller stakk.

EIDSVOLL

 Beltestakk og Herrebunad fra Telemark med Eidsvoll bunadsølv fra Huldresølv

Eidsvoll er kanskje vår aller vakreste sølje og er spesielt flott til Beltestakk. Designet er inspirert av tradisjonelle brudekroner og er rikt på utsøkte detaljer - som delikat gravering, forgylte løv, turmaliner, bergkrystall, ferskvannsperler og Swarovskikrystaller. Ta kontakt dersom du ønsker en spesiell fargekombinasjon - våre gullsmeder tryller frem det aller meste!

Den staute herrebunaden "Gråtrøye" fra Telemark har Myntknapper på både jakke, vest og bukse - en gammel tradisjon.


ROSE
Beltestakk med Rosesølje fra Huldresølv

Rose er inspirert av tradisjonelt filigransarbeid - en flere tusen år gammel håndverkstradisjon. Vår fortolkning har Swarovskikrystaller og løv. Flott til bunader og stakker fra hele Østlandet.

SELJORD

Seljord bunadsølv fra Huldresølv er flott på Beltestakk

Seljord er inspirert av brudekroner og tradisjonelt filigransarbeid fra Telemark. Den store søljen har "Maria-heng" - i en form som symboliserer Ave Maria. Seljord er flott til Beltestakk og passer ellers til festdrakter fra hele landet. Eller hva med å henge den i halsen på en flott designkjole som denne fra Mariette?

Seljord bunadsølje fra Huldresølv på rosa designkjole fra Mariette

 

BARNESØLV

Om barnebunaden er "ekte" eller fra en kjedebutikk - en vakker liten sølje er et smykke for livet. De små søljene kan senere brukes som halsnål på voksenbunaden, eller festes på en 17. mai-sløyfe. Den søte Fuglenålen symboliserer både vennskap og kjærlighet.

Barnesølv til barnebunad fra Huldresølv

 

 Tusen takk til Husfliden Skien og Husfliden Porsgrunn for utlån av Beltestakker og Herrebunad!

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar