Vår mest populære kolleksjon - BREGNE
17.12.2016 23:41:00

Vår mest populære kolleksjon - BREGNE

En vakker sommerdag i juni 2014 dro hele "huldregjengen" på inspirasjonstur til et skogsholt like ved verkstedet vårt i Telemark. Vi måtte ha noen nye smykker å vise frem på Gave og Interiørmessen i august, og det hastet med å komme i gang med designarbeidet. I skogen vokste det mange bregner, og idéen til smykker med dette særpregede bladet ble skapt.

Elise Thiis-Evensen tok på seg arbeidet med å sage ut et bregneblad i sølv, som var akkurat så levende, skakt og skjevt som de andre smykkene Huldresølv er så kjent for. Deretter var det duket for en ny idégenerering - hvordan skulle bladet brukes?? Karoline foreslo å henge det i tynne ertekjeder og bruke det som halskjede. Marit foreslo å bruke det som en armring. Lotte foreslo at Bregnebladet skulle krølle seg rundt fingeren som en ring. Yvonne foreslå å bruke det som en stor ørepynt - oppover øret! Elise syntes dette var temmelig vågalt men sa "ok, men da må vi lage noen små ørepynt også". 

SE HELE KOLLEKSJONEN

Huldresølv Bregne den første kolleksjonen

Kolleksjonen med 5 smykker ble laget ferdig i løpet av noen hektiske sommeruker, og vi grugledet oss til å presentere den for kunde. Hvordan ville Bregnesmykkene bli tatt imot?? For å gi oss ekstra oppmerksomhet fikk Elise frie tøyler til å lage et "showpiece-smykke". "Du må ikke tenkte på pris i det hele tatt - bare lag det flotteste du kan tenke deg" var oppdraget Yvonne ga til Elise. 

Vår egen Karoline var modell på de første bildene av Bregne-kolleksjonen, bilder som har vært mye brukt i annonser. Er hun ikke flott? :-) 

Huldresølv Bregne Karoline modell

Og hvordan gikk det? Både våre forhandlere og norske damer ble heldigvis begeistret for Bregne-smykker! Fem smykker har nå blitt til 12, alle i 4 ulike overflater på sølvet. To år etter lanseringen er Bregne vår mest populære kolleksjon og flere tusen Bregne-smykker gleder nå norske kvinner - og noen utenlandske også.

Sommeren 2015 investerte vi i et forgyllingsbad med rosegull, og nå kunne vi endelig tilby Bregne-smykker i den populære fargen. Her er det Yvonne som er "insta-modell":

Huldresølv Bregne rosegull nye farger

Den matte mørkoksiderte fargen på bildet til høyre var ny høsten 2016. Den gir smykkene et litt råere og rocka uttrykk. 

Våren 2016 ble Bregne armbånd lansert, som et alternativ til armringen for de som foretrekker mindre smykker. Den ble raskt en av våre bestselgere.

Huldresølv Bregne armbånd

Høstens nyheter er det lille Bregne halskjedet og den lille ringen - begge i fire ulike farger. Vi tok også nye modellbilder i sommer, med en ny modell: Mari. Hun er fra Oslo men har røtter i Porsgrunn, like ved vårt verksted. Og så har hun helt fortryllende fregner! :-) 

Huldresølv Bregne nyhet AW16

Bregne creol (ørering) på bildet til venstre er utrolig fine og anvendelige, og ser flotte ut på ALLE ører!

Huldresølv Bregne ørering sølvring

Og eventyret om Bregnene stopper ikke der. I januar lanserer vi to nye smykker i kolleksjonen, blant annet et lite smykke til barn... Følg med!! :-) 

SE HELE KOLLEKSJONEN

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar