Vårens farger er rosa - og brun
20.02.2017 15:33:00

Vårens farger er rosa - og brun

Den store trendfargen for våren 2017 er rosa. Og vi bare ELSKER den! Rosa kan være sukkersøt (kombinert med pastell), rocka (kombinert med sort) eller elegant (kombinert med jordfarger).

Vår kolleksjon VINDEL er oppdatert med smykkestenen RHODONITT. Det er et mineral som man finner i naturen, blant annet i Sverige, England, Australia og USA. Rhodonitten har en lekker rosa farge med sorte detaljer. Som alle andre ekte stener er det variasjoner i fargen - og i de sorte stripene. 

Se smykker med stenen Rhodonitt HER. 

Designeren MARIETTE lanserer i vår noen fantasiske sko i rosa kuskinn. Vi har oppdatert vårt anheng med den nye fargen - se det HER

For dere som foretrekker nøytrale farger er det også mye å glede seg over. Brun er årets store trendfarge på interiør og den er like aktuell innen mote og tilbehør. Vi har børstet støv av en smykkesten som var skikkelig populær på 70-tallet: TIGERØYE. 

TIGERØYE er en smykkesten i quartz-familien. Den varierer i fargen fra honning til sjokoladebrun - alt ettersom hvordan lyset faller på stenen. Tigerøye er en naturlig sten som finnes i blant annet Australia, USA, India og Sør-Afrika.

Se våre smykker med Tigerøye HER.

Tvunnet armring med Tigerøye

På smykkene med Swarovskikrystaller er fargene GYLLEN og GYLLENROSA favoritter i vår. Lekker til solbrun hud! 

Tusenfryd Kamille Huldresølv vårens farger SS17

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar