Vårens nye farger og stener
09.03.2016 22:01:00

Vårens nye farger og stener

Fersken, korall, aprikos - kjært barn har mange navn - og den lekre fargen går aldri av moten. Vår nye cabochonslipte smykkesten er fersken månesten og den har allerede blitt en favoritt. Les mer om våre nye stener og farger her:

Månestener kommer ikke fra månen, som man kanskje kunne tro ;-), men har fått navnet fordi den har en glans som kan minne om måneskinn. Den kommer i mange ulike farger - hvit og grå er de mest vanlige - men altså også i fersken. Våre stener kommer fra India og som alle ekte stener varierer den i fargen - fra dyp fersken til støvete aprikosrosa. Månesten var populær i antikkens Hellas og Roma, og ble assosiert med deres måneguder og gudinner. Og så er det jo ganske flott også da! :-) 

Smykker med FERSKEN MÅNESTEN

Vår nye fasetterte sten er Grønn Ametyst. Den har en sval grønnfarge som kompletterer sølvet på en utsøkt måte. Fargen er likevel nøytral, og passer til alt. Et mer spennende alternativ til Cubic Zirkonia. Grønn ametyst kalles også prasiolite og våre stener kommer fra Brasil.

Smykker med GRØNN AMETYST

Vår nye fargekombinasjon i Swarovskikrystaller er Gyllenrosa. Den er satt sammen av krytallene light peach, light rose, greige og jonquil (lys gul). En anvendelig fargesammensetning som hentet fra en sommereng. Se alle smykker med Gyllenrosa her:

Smykker med GYLLENROSA

 

 

 

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar