Vårens nye smykker er her!
05.02.2017 22:30:00

Vårens nye smykker er her!

Vårens nye smykker ble vist frem til våre forhandlere på Oslo design fair og nå er det hektisk aktivitet på Huldreverkstedet for å lage alle smykkene som ble bestilt. Vi målsetter å sende dem ut til butikk i slutten av februar, men allerede nå kan du se alle på her på huldresolv.no. Her er noen favoritter:

  • Gren creol: Øreringer er virkelig populære nå og disse er enkle i utformingen samtidig som de har en grenstruktur som gir dem det lille ekstra. 
  • Kara ring: "Lillesøsteren" til vår populære Karla ring med de velkjente sølvkulene. Perfekt å kombinere med andre ringer!
  • Mariette anheng: Denne våren er det virkelig rosa som gjelder, og dette tøffe anhenget fra Mariette X Huldresølv-kolleksjonen er oppdatert med rosa kuskinn. 
  • Vilje armlenke: Det er mange som har satt sin elsk på Vilje halskjede, og nå har vi endelig designet en matcende armlenke. Lages i fire ulike farger. 
  • Bregne ørepynt krok: Vi får aldri nok Bregner!!!  Bregne ørepynt på krok kommer utvilsomt til å henge i mange ører til sommeren. :-) 
Se alle våre nye smykker HER!


Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar