19.06.2018 13:44:00

Frakt

Det er viktig for oss at smykkene du bestiller kommer frem til riktig tid. Og at smykkene kommer frem til deg, like vakre som da de ble sendt fra Huldreverkstedet.

Frakt og levering

Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift. Det er gratis frakt på ordrer over 1000 kr, ellers er frakten 100 kr til hele landet.


Din bestilling vil normalt bli behandlet innen 24 timer etter at bestillingen er registrert. 
Siden smykkene våre er håndlaget kan det ta opptil 5-10 dager før varene blir levert. Men vi forsøker selvfølgelig å levere så fort som mulig!

Ordre fra Huldresolv.no blir sendt som Postens klimanøytrale servicepakke. Da blir pakken levert til ditt postkontor/Post i Butikk, hvor du henter pakken selv. Det kan jo være greit siden innholdet i pakken er så verdifullt! Transporttid er normalt 1-3 virkedager, avhengig av strekning. Pakken kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard. 

Pakken leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Les mer på posten.no/miljo

Du varsles om at pakken er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen. Har du ikke mulighet til å hente selv, kan du bestille hjemlevering nå du sporer pakken.

Varer som ikke blir hentet, eller nektet mottatt vil bli returnert til oss på kundens regning. Dette beløp er satt til NOK 300,-

Kontakt oss:
Epost: post@huldresolv.no
Facebook: www.facebook.com/huldresolv
Telefon: 35900470

JULEFRISTER

Beregn en uke produksjonstid i forkant av levering.

Posten har følgende frister for levering før jul:

Postnummer 0000-3999: 19.12

Postnummer 4000-7999: 18.12

Postnummer 8000-8999: 17.12

Postnummer 9000-9999: 14.12

Datoene er basert på Posten sine veiledende frister, så vær gjerne tidligere ute!

 

Juli måned

I juli tar Huldrene litt ferie. Vi råder deg til å være litt tidlig ute, hvis du ønsker levering i denne måneden. Bestillinger sendt inn i uke 28, vil tidligst bli levert i uke 30.

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar