19.06.2018 13:40:00

Personvernerklæring

EU har innført nye personvernregler (GDPR). Her kan du lese mer om hvordan Huldresølv bruker våre innsamlede opplysninger.

Huldresølv formål med å samle inn personopplysninger.

 

Formålet med innsamling av personopplysninger er kun for å yte den service du har bedt om. Dette gjelder enten tilsendelse av nyhetsbrev, svare på henvendelser, sende ut ditt bestilte smykke, ta betalt for smykket og innhente statistikk via Google analytics, bygge generell informasjon om kjøpstrender og sosiale medier.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, EUs forordning for personvern, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Huldresølv rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Huldresølv sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

Hvilke opplysninger samler Huldresølv inn

Huldresølv behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette gjøres igjennom din registrering for mottak av nyhetsbrev og ved handel i vår nettbutikk.

Huldresølv benytter ikke dine dataopplysninger til annet ennå nettopp sende deg nyhetsbrev og kunne effektuere din handel på en korrekt og tilfredsstillende måte.

Når du handler i gjennom nettbutikken mottar Huldresølv informasjon om handlet beløp, produkter, dato/tidspunkt, navn, adresse, telefonnummer. Produktopplysninger brukes kun til å kunne gjennomføre produksjon av din vare korrekt. Navn, adresse og telefonnummer brukes til å kunne sende vare til rett adresse med sporing. Dine opplysninger ivaretas på sikker måte og tilstrekkelig lenge for å ivareta kjøpsloven.

Nettbutikken lagrer informasjonskapsler (cookies). Les mer om dette under cookies

 

Hvordan bruker Huldresølv dine opplysninger

Huldresølv og Huldresølv sine tjenesteleverandører kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom netthandel, for at disse skal kunne oppfylle sine avtaler med deg.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.

 

Hvem deler Huldresølv opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger kan deles med Huldresølv sine tjenesteleverandører. Eksempler er utvikling av digitale tjenester hos Emagine og R8Edge, Etter personopplysningsloven kalles slik deling for utlevering. Da er Huldresølv sin tjenesteleverandør behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

Huldresølv kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

 

Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)

Kundeservice utføres i Huldresølv og regnskap utføres Ipsum Regnskap. Andre selskaper som behandler data er: Klarna, Google Analytics, Datasvar, Emagine og R8Edge. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Huldresølv i henhold til databehandleravtaler med Huldresølv.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Klarna og Consignor – for lagring av kjøpshistorikk og forsendelser
  • Emagine AS og R8Edge for nettsider, for lagring av nyhetsbrev, adresser, analyse, drift av nettsider.
  • Klarna for fakturabetaling, Visa- og Mastercard transaksjoner
  • Facebook for annonsering

 

Sikkerhet

Nettstedet benytter SSI-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-rating, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet. Servere driftes hos driftspartner der det gjøres nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak. Det er flere nivåer av tilgangskontroll i løsningsarkitekturen. Huldresølvs medarbeidere har tilgang til ordrer og behandling av disse.

 

Statistikk

Alle besøk på Huldresølv etterlater elektroniske spor. Huldresølv analyserer opplysninger, som blant annet aktivitet på Huldresølv sine nettsider og Huldresølv sine sider i sosiale medier, samt opplysninger om eventuelle kjøp.

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Opplysningene er kun brukt til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest lest, omsetning og populære produkter. Slik kan vi forbedre tjenestene på nettsiden

 

Sosiale Medier

Huldresølv inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

 

Endringer

Huldresølv kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på huldresølv.no.

Informasjon om andre endringer vil bli gitt på huldresølv.no

 

Dine rettigheter

Du kan alltid melde deg av vårt nyhetsbrev, det står listet nederst på brevet.

Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med kontor@huldresolv.no .

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til kontor@huldresolv.no og merke den med "Personopplysninger".

Du kan klage på hvordan Huldresølv behandler dine opplysninger til:

Datatilsynet
e-post: postkasse@datatilsynet.no
telefon: 22 39 69 00

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar