Om Huldresølv / Historien vår

Historien vår

Viser 0 varer
 • Historien om Huldresølv er historien om 20 år med norsk design, håndverk og gründerskap. Elise Thiis-Evensen hadde et sterkt ønske om å lage smykker som feiret de norske håndverkstradisjonene men likevel opplevdes å være så moderne at de kunne brukes hver dag.
  20.11.2014 16:23:00

  En historie om norsk design, håndverk og gründerskap

  Historien om Huldresølv er historien om 20 år med norsk design, håndverk og gründerskap. Elise Thiis-Evensen hadde et sterkt ønske om å lage smykker som feiret de norske håndverkstradisjonene men likevel opplevdes å være så moderne at de kunne brukes hver dag.

  Les mer
 • Huldra er en sentral skikkelse i norsk folketro. Hun pyntet seg med det vakreste sølv – Huldresølv. Det var så flott at ingen gullsmed kunne lage maken - heller ikke reparere det om det hadde gått i stykker.
  20.11.2014 23:15:00

  Huldresølv og de norske sølvtradisjonene

  Huldra er en sentral skikkelse i norsk folketro. Hun pyntet seg med det vakreste sølv – Huldresølv. Det var så flott at ingen gullsmed kunne lage maken - heller ikke reparere det om det hadde gått i stykker.

  Les mer

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar