Om Huldresølv / Om produktene

Om produktene

Viser 0 varer
 • Huldresølv fornyer stadig sitt sortiment, men den røde tråden i designet består: Vårt design skal forene de gamle håndverkstradisjonene med internasjonale trender innen mote- og smykkedesign. Vi skal følge med i tiden, men gjøre det med vår fortolkning. Norsk folketro og mystikk er vår inspirasjonskilde sammen med naturens magi.
  20.11.2014 22:52:00

  Et design med en tydelig rød tråd

  Huldresølv fornyer stadig sitt sortiment, men den røde tråden i designet består: Vårt design skal forene de gamle håndverkstradisjonene med internasjonale trender innen mote- og smykkedesign. Vi skal følge med i tiden, men gjøre det med vår fortolkning. Norsk folketro og mystikk er vår inspirasjonskilde sammen med naturens magi.

  Les mer
 • Våre smykker lages i såkalt sølv 925. Det kan du se på stempelmerket på alle våre smykker. Allerede i 1314 påbød daværende kong Håkon V stempling av sølv i Norge. Stempelet skulle være en garanti fra gullsmeden om at sølvvaren var av riktig lødighet; 925 tusendeler sølv og 75 tusendeler kobber, også kalt sterling sølv.
  20.11.2014 22:59:00

  Våre metaller og stener

  Våre smykker lages i såkalt sølv 925. Det kan du se på stempelmerket på alle våre smykker. Allerede i 1314 påbød daværende kong Håkon V stempling av sølv i Norge. Stempelet skulle være en garanti fra gullsmeden om at sølvvaren var av riktig lødighet; 925 tusendeler sølv og 75 tusendeler kobber, også kalt sterling sølv.

  Les mer
 • Sølv trives best på kroppen! Hyppig bruk fører faktisk til penere glans og mindre stell. Og når du ikke bruker sølvet bør du oppbevare i en lukket plastpose eller plastboks, holder det seg blankt i lang tid.
  20.11.2014 23:08:00

  Vedlikehold og stell

  Sølv trives best på kroppen! Hyppig bruk fører faktisk til penere glans og mindre stell. Og når du ikke bruker sølvet bør du oppbevare i en lukket plastpose eller plastboks, holder det seg blankt i lang tid.

  Les mer

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar